Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Werkgroepen

Werkgroep Boeken en Varen
De werkgroep varen houdt zich bezig met alles wat verband houd met het varen met gasten, zoals o.a. het boeken van de vaartochten, het bemannen van de schepen, het opleiden en (laten) evalueren van de maten en schippers, met vaardigheidscriteria en met veiligheid.

Werkgroep Onderhoud en Restauratie
De werkgroep onderhoud zorgt voor het groot technisch onderhoud, restauratie vanĀ  schepen van de stichting en restauratieprojecten en is verantwoordelijk voor werkplaats en materialenbeheer.

Werkgroep Communicatie en Documentatie
De Werkgroep Communicatie en Documentatie is verantwoordelijk voor o.a. het verzorgen en uitgeven van de Klapmuts (medewerkers), de Nieuwsbrief en de Consent (beide voor donateurs en relaties), het ontwikkelen van een documentatie- en informatiecentrum en het up-to-date houden van de website. Daarnaast wordt de algemene publiciteit en persinformatie verzorgt, evenals brochures en ander informatiemateriaal.

Werkgroep Evenementen en Promotie
De werkgroep evenementen heeft o.a. als taak het organiserenĀ  en promoten van het vaste jaarlijkse SBH-evenement (Van Loon Hardzeildagen). Daarnaast het ontwikkelen en onderhouden van contacten met regionale evenementencommissies en het promoten van en deelnemen aan (inter)nationale evenementen, wedstrijden en manifestaties, die passen binnen de doelstellingen van het maritiem varend erfgoed (bij voorbeeld Sail, Antwerpen). Hierbij zorgt de werkgroep ook voor de promotie rondom deze evenementen (kraam, artikelen, bemensing).