Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Bedrijven

Voor bedrijven die ons financieel willen steunen bij het realiseren van de SBH Loods hebben we de volgende mogelijkheden:

  • Schenking in geld. Ook daarbij is er een verhoging van de fiscale aftrekbaarheid voor de belastingen. 

    Giften aan algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) en steunstichtingen SBBI mag u van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. U moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen.

    Gift aan culturele ANBI
    Doet u een gift aan een ANBI die is aangemerkt als culturele instelling? Dan mag u de aftrek van de winst verhogen met 50%. De verhoging is echter maximaal € 2.500. Dit is enkel van toepassing bij een BV of NV. Voor een eenmanszaak of VoF gelden de regels voor een privé persoon.

  • Adopteer 1 of meerdere kubieke meters SBH-loods voor € 125,00 per kubieke meter, maak € 125,00 per kubieke meter op rekening IBAN NL 87 INGB 0000 1269 79 BIC – INGBNL2A van de SBH en help ons daarmee om de SBH-loods af te maken! Indien gewenst wordt uw bedrijf als adoptant vermeld op de speciale adoptantenmuur in de SBH-loods.

  • Gift in natura. Materialen die we nodig hebben. Dat is maatwerk. Maar zal een en ander vermelden wat we zoal nodig hebben en wat dat kost.

  • Wilt u op een andere manier de SBH sponsoren neem dan contact met ons op.  Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0118-410045 zodat we samen een passende regeling kunnen maken.

Adopteer 1 of meerdere kubieke meters SBH-loods voor € 125,00 per kubieke meter, maak € 125,00 per kubieke meter op rekening IBAN NL 87 INGB 0000 1269 79 BIC – INGBNL2A van de SBH en help ons daarmee om de SBH-loods af te maken! Indien gewenst word uw bedrijf als adoptant vermeld op de speciale adoptantenmuur in de SBH-loods.