Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Stichting Behoud Hoogaars

Meevaren

Een beproefd middel voor sponsors om hun medewerkers aan het eind van een zwerftocht als team van boord te laten gaan. Door overheden en bedrijven die de Stichting Behoud Hoogaars ondersteunen worden de hoogaarzen en hengsten regelmatig gebruikt om zakelijke contacten te leggen of te ondersteunen. Vaak gebruikt de Provincie Zeeland onze zeeuwse platbodems voor representatieve doeleinden. Ook onze donateurs zijn regelmatig op een van de schepen van hun Stichting te vinden.

Het is ook mogelijk dat wij één of meerdere schepen voor uzelf of voor uw bedrijfsactiviteiten inzetten. Hiermee sponsort u het behoud van deze varende monumenten. Wij bieden u een goed verzorgde en onvergetelijke dag vanaf elke locatie in Zeeland.

De Alcyon is een 13,85 meter lange jachthoogaars gebouwd in 1928. Jachthoogaars wil zeggen dat dit schip uitgevoerd is met een kajuit en alles wat je op een jacht kunt verwachten.

Jachthoogaars Alcyon