Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Donateur worden

Als donateur draagt u het werk van de SBH een warm hart toe. U ontvangt jaarlijks het glossy vakblad Consent en twee keer per jaar de Nieuwsbrief.
Als vrijwilliger kunt u meewerken op of aan een van de schepen, met het verzamelen en archiveren van informatie of in het promotieteam.

Voor slechts € 24,- per jaar bent u donateur en ondersteunt u het werk van de Stichting Behoud Hoogaars.

Bovendien organiseren wij voor donateurs speciale vaardagen of kunt u een dag meevaren bij het halen of brengen van de schepen naar Zeeuwse maritieme evenementen.

Uw donatie van minimaal € 24,- kunt u overmaken op IBAN NL87INGB0000126979 ten name van de Stichting Behoud Hoogaars te Vlissingen, o.v.v. donatie. (Vergeet niet ook uw adres te vermelden!)

U kunt zich ook rechtstreeks opgeven bij ons secretariaat: Verrijn Stuartweg 26, 4462 GE  Goes, tel. 0118 – 410045, of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Vergeet niet uw adres te vermelden!)