Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Presentatie dag rondom het thema ‘Hout’ in Arnemuiden

Vanuit 6 verschillende erfgoedorganisaties wordt er op zaterdag 1 oktober een presentatie dag rondom het thema ‘Hout’ gehouden in Arnemuiden. Gratis en voor iedereen toegankelijk.

De molen Nooit Gedacht, de boerderij Oranjepolder met ook deelname van de archeologische werkgroep en de historische werf C.A. Meerman: dat zijn de locaties. Met hout als verbinding tussen schip, boerderij en molen. Met de schepen van de Stichting Behoud Hoogaars en de Museumhaven Zeeland uit Zierikzee, maar ook met de molenaarswagen met twee trekpaarden om mee te rijden tussen de locaties. Bijgevoegd is de flyer.

Met veel demonstraties en informatie, met het shantykoor het Veerse Scheepstuig en met extra aandacht voor de kinderen om te knutselen met hout.

Juist ook voor de scheepseigenaren, schippers en bemanning een mooie dag om een en ander te bekijken van de houtconstructies en de restauraties van enkele schepen op de werf. Tijd ook om na te praten over de afgelopen zomer. Hoort, zegt het voort en tot ziens op 1 oktober in Arnemuiden.

Voor meer informatie: facebook @zeeuwshoutverbindt